Herenplaats Jubileumboek Crowdfunding

Lieve vrienden van Herenplaats,

 

Zoals jullie weten bestaan wij dit jaar 25 jaar. Een periode waarin we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende galerie en atelier voor Outsider Art. Dank voor jullie steun en vertrouwen de afgelopen jaren!

 

Dit jubileumjaar willen we vieren met het uitbrengen van een verzamelboek, waarbij we een hommage brengen aan alle kunstenaars van Herenplaats. Zodat niet alleen wij, maar iedereen kan zien hoe intrigerend hun werk is. Het boek is dan ook een levende geschiedenis van 25 jaar kunst maken: lief en leed, hachelijke en vrolijke avonturen, afwijzing en erkenning. Geen droge catalogus, maar doordrenkt van liefde voor Outsider Art. Een onvervalst, Rotterdams boek met prachtige verhalen. Het verschijnt in twee talen: Engels en Nederlands. En gaat over toen, nu en de toekomst van deze kunstvorm.

 

Maar zonder jullie hulp lukt het ons niet om het boek te realiseren!
Voor onze kunstenaars wordt dit boek de bevestiging van hun kunstenaarschap. Wij hopen dat u Jeroen, Livia, Coen, Maarten en alle andere kunstenaars wilt helpen hun boek te maken! We hebben 25.000 euro nodig om het drukken te bekostigen. Op de Voordekunst pagina vind je alle mogelijke donaties en bijbehorende tegenprestaties. Elk bedrag kan en elk beetje helpt! Je vindt het promotiefilmpje en de donatiepagina op:

 

www.voordekunst.nl/herenplaats
Alvast onze hartelijke dank voor je bijdrage! 
Namens alle kunstenaars van Herenplaats,

 

Bedankt Crowdfunding Kunstenaars